Дългата ръка на Путин работи заедно с по-къса у нас.

...
 Дългата ръка на Путин работи заедно с по-къса у нас.
Коментари Харесай

Скандален бизнесмен каза как работи Путин у нас

 Дългата ръка на Путин работи дружно с по-къса у нас. Това разяснява пред Нова нюз бизнесменът Емилиян Гебрев, който определи опита да бъде отровен като терористичен акт. 

„ Нас в случай че ни нямаше, нямаше да ги има и тези фабрики, които оперират. От първата секунда по никакъв метод не се е работило да се обясни случилото се, а единствено да се замаже и да изчезне. Това са поети задължения от нашата страна ”, добави оръжейният търговец. По думите му казусът към този момент седем години „ се замазва ”, без значение, че от време на време се дават напълно съответни информации от външни проверяващи.

Гебрев беше безапелационен, че непосредствено от България за Украйна фактически не е отпътувал и един патрон. Снимките с български оръжия, влизащи в украински аероплан, разяснява по този начин: „ Те отиват в някоя европейска страна. Това, че самолетът е украински не значи безусловно нищо. Много хора изпадат в една еуфория. Украинците си изкараха всичко, каквото можаха, с цел да не бъде унищожено ”, изясни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР